BOVAG

Wegens sterk veranderende prijzen is het niet mogelijk om de prijzen op onze site actueel te houden, bel a.u.b. voor de NU geldende prijs.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Ook voor een plateauwagen gaat u naar Aanhangwagencentrum Noord-Holland


Aanhangwagencentrum Noord-Holland biedt een zeer ruime sortering plateauwagens te koop aan, zowel een nieuw als een tweedehandse plateauwagen koopt u bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland. De aanhangwagens zijn allemaal uitgevoerd met wielen onder de bak. Er zijn veel uitvoeringen mogelijk, o.a. met verlaagd onderstel, aluminium borden en een huif in verschillende kleuren. U kunt bij ons ook plateauwagens huren.

Plateauwagen kopen bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland

Aanhangwagencentrum Noord-Holland is al bijna 50 jaar toonaangevend op het gebied van plateauwagens en andere aanhangers. We hebben een minimale voorraad van 250 aanhangwagens en trailers; nieuw of gebruikt. We kunnen dus direct uit voorraad leveren. Voor service, reparaties en onderhoud aan alle merken plateauwagens kunt u bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland terecht. Uw plateauwagen wordt onderhouden door een BOVAG-keurmeester en u ontvangt een BOVAG-onderhoudsrapport.

Heeft u nog vragen?

Op de website vindt u alle informatie over plateauwagens: uitvoeringen, prijzen, aanbiedingen en occasions. Heeft u nog vragen, dan kunt u het contactformulier invullen, e-mailen, bellen of langskomen bij onze vestiging in Heerhugowaard. Onze openingstijden staan onderaan deze pagina. U bent van harte welkom bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland!

Gevonden resultaten: 47