BOVAG

Prijzen op de site zijn niet allemaal actueel, bel a.u.b. voor de NU geldende prijzen.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Een paardentrailer kopen doet u bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland

Paardentrailers zijn essentieel voor het vervoer van paarden en andere dieren. Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland begrijpen we hoe belangrijk het is om uw paard comfortabel en veilig te vervoeren. Daarom zijn wij dé plek om een paardentrailer te kopen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands paardentrailer, bij ons vindt u altijd een trailer die aan uw wensen voldoet.

Op onze website bieden we een breed assortiment aan paardentrailers aan. Zo kunt u kiezen uit zowel 2 paards trailers als 1,5 paards trailers. Deze trailers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, polyester of aluminium. Daardoor kunt u altijd de trailer kiezen die het beste bij uw paard en uw gebruik past.

Gevonden resultaten: 27

Onze merken paardentrailers

Aanhangwagencentrum Noord-Holland biedt bekende en hoogwaardige merken aan, zoals Ifor Williams, Atec, XXtrail, Henra, Humbaur en Sirius. De trailers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kwaliteiten. Het huidige assortiment vindt u hieronder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Zorgeloos uw paard vervoeren

Met een paardentrailer kunt u zorgeloos paarden vervoeren. Of u nu op weg bent naar een wedstrijd, op vakantie gaat of gewoon een dagje uit, u kunt er zeker van zijn dat uw paard comfortabel en veilig vervoerd wordt. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte paardentrailer.

Maak gebruik van onze expertise

Aanhangwagencentrum Noord-Holland is al bijna 50 jaar een vertrouwd adres om een paardentrailer te kopen. Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid. Daardoor weet u zeker dat u goed wordt geïnformeerd en geadviseerd. Aanhangwagencentrum Noord-Holland heeft altijd zo'n 250 aanhangwagens en trailers in huis; nieuw of gebruikt. Uw paardentrailer is dus direct uit voorraad leverbaar.

Heeft u een vraag?

Op de website vindt u alles wat u weten wilt als u een paardentrailer gaat kopen: modellen, prijzen, aanbiedingen en occasions. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerhugowaard of neem contact op voor de mogelijkheden. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 072 - 572 26 52 of door een e-mail te sturen naar info@ac-nh.nl.