BOVAG

Prijzen op de site zijn niet allemaal actueel, bel a.u.b. voor de NU geldende prijzen.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Machinetransporters: Nieuw en occasions

Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland vindt u een uitgebreid assortiment aan machinetransporters, zowel nieuw als gebruikt. Of u nu een kruiwagen, een bobcat, een zware kraan of een gespecialiseerde bollenmachine wil vervoeren, wij hebben de juiste transportoplossing voor u. Wij zijn trots op de merken machinetransporters die wij in ons assortiment hebben. Bij ons vindt u onder andere machinetransporters van Ifor Williams, Hulco, Hapert en Saris, allen bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Gevonden resultaten: 32

Liever een machinetransporter huren? Geen probleem!

Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland heeft u niet alleen de mogelijkheid om machinetransporters te kopen, maar ook om ze te huren. Wij begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan een permanente aanschaf van een machinetransporter. Daarom bieden wij ook flexibele huuropties aan voor kortere periodes. Dankzij onze gunstige huurtarieven kunt u bij ons rekenen op een snelle en flexibele transportoplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie over de huurmogelijkheden.

Ook voor reparatie en onderhoud van uw machinetransporter

Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf of huur van machinetransporters, maar ook voor professionele reparatie- en onderhoudsdiensten. Onze ervaren BOVAG-gecertificeerde keurmeester zorgt ervoor dat uw machinetransporter in optimale conditie blijft. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties, wij hebben de kennis en expertise om uw machinetransporter weer veilig en betrouwbaar op de weg te krijgen. Bovendien ontvangt u altijd een gedetailleerd BOVAG-onderhoudsrapport, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij zijn al 50 jaar uw betrouwbare partner

Met bijna 50 jaar ervaring in de branche is Aanhangwagencentrum Noord-Holland dé betrouwbare partner voor al uw behoeftes op het gebied van aanhangwagens. Onze verkopers zijn ervaren en goed opgeleid, en staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en informatie bij de aanschaf van uw machinetransporter. Wij begrijpen dat elke transportbehoefte uniek is en denken graag met u mee om de perfecte oplossing te vinden. Met een ruime voorraad van 250 aanhangwagens, zowel nieuw als tweedehands, kunt u bij ons rekenen op snelle levering en flexibele opties.

Meer informatie over ons assortiment machinetransporters?

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze machinetransporters, waaronder gedetailleerde specificaties, prijzen, aanbiedingen en occasions. Wij streven ernaar om u zo volledig mogelijk te informeren, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ons enthousiaste team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt direct het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@ac-nh.nl. Natuurlijk kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken via 072 - 572 26 52 of een bezoek brengen aan onze vestiging in Heerhugowaard.