BOVAG

Prijzen op de site zijn niet allemaal actueel, bel a.u.b. voor de NU geldende prijzen.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Het beste aanbod motoraanhangers en motortransporters

Een motoraanhanger is een perfecte oplossing voor het vervoeren van uw motorfiets, scooter of brommer. In de zoektocht naar uw nieuwe motoraanhanger kunt u bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland uitstekend terecht. Wij bieden een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte modellen van diverse merken. Of u nu op zoek bent naar een motoraanhanger met oprijplanken of liever gebruik maakt van de TOHACO motortrailer zonder oprijplaten, bij ons vindt u altijd wat u zoekt!

Uw vaste partner voor het huren én kopen van een motortransporter

Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland kunt u verschillende merken motortransporters kopen om uw motorfiets te vervoeren. We bieden ook tweedehands motortransporters te koop aan. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een motortransporter, maar ook voor verhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdelijk een motortransporter huren voor een specifieke gelegenheid, race of vakantie. Onze transporters en aanhangers zijn altijd in goede staat en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor service, reparaties en onderhoud aan motortransporters kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

De motoraanhangers in ons assortiment zijn gemaakt van sterk materiaal en voorzien van handige extra's zoals verstelbare steunen, vastzetklemmen en een antislipvloer. Hierdoor kunt u met een gerust hart op pad met uw motor.

Al jaren de specialist in motoraanhangers en motortransporters

Aanhangwagencentrum Noord-Holland is al bijna 50 jaar een toonaangevende speler op het gebied van aanhangwagens, transporters en trailers. Onze verkopers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring, waardoor ze u uitstekend kunnen informeren en adviseren bij de aankoop van uw motortransporter of motoraanhanger. Bovendien hebben we altijd minimaal 250 aanhangwagens op voorraad - nieuw en gebruikt - waardoor motortransporters altijd direct leverbaar zijn.

Expertise in onderhoud en reparatie van motoraanhangers

Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland verzorgen we niet alleen de verkoop en verhuur van motoraanhangers, we verzorgen ook het onderhoud. Na gedegen onderhoud door onze BOVAG-keurmeester, ontvangt u een officieel BOVAG-onderhoudsrapport.

Meer informatie en advies op maat

Op onze website vindt u alle informatie over onze motoraanhangers. Wilt u meer weten over specifieke modellen of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, telefoonnummer 072 - 572 26 52 of door te mailen naar info@ac-nh.nl.