BOVAG

Prijzen op de site zijn niet allemaal actueel, bel a.u.b. voor de NU geldende prijzen.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Een autotransporter koop je via Aanhangwagencentrum Noord-Holland

Op zoek naar een betrouwbare autotransporter? Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland bent u aan het juiste adres! Als specialist in trailers bieden wij zowel de mogelijkheid om een autotransporter te kopen als te huren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands autotransporter, bij ons vindt u altijd wat u zoekt.

Aanhangwagencentrum Noord-Holland biedt autotransporters te koop aan van de volgende merken: Saris, Hapert, Brian James, TOHACO en Ifor Williams.

Gevonden resultaten: 24

Kies voor kwaliteit en veiligheid

De autotransporters in ons assortiment zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle moderne eisen en veiligheidsnormen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw auto veilig en beschermd vervoerd wordt. Bent u op zoek naar een budgetvriendelijker alternatief? Dan bieden wij ook een uitgebreide selectie tweedehands autotransporters aan. Uiteraard voldoen ook deze aan alle gestelde normen en eisen.

Huur een autotransporter bij weinig gebruik

Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland bieden wij ook de mogelijkheid om een autotransporter te huren. Dit is een ideale oplossing wanneer u slechts af en toe een auto wil vervoeren. Het huren van een autotransporter is bij ons zeer voordelig en gemakkelijk. Zowel huren voor een dag als huren voor een langere periode is bij ons geen probleem.

Een autotransporter van het merk Hapert

Waarom bij ons een autotransporter kopen of huren?

Aanhangwagencentrum Noord-Holland is al bijna 50 jaar toonaangevend op het gebied van aanhangwagens, autotransporters en aanverwante artikelen. We hebben altijd een voorraad van zo'n 250 aanhangwagens en trailers staan, zowel nieuw als gebruikt. Onze autoambulances zijn dus direct uit voorraad leverbaar. Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland werken ervaren en goed opgeleide verkopers. Daardoor weet u zeker dat u goed wordt geïnformeerd en geadviseerd.

Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu vragen heeft over de verschillende modellen of hulp nodig hebt bij het bepalen van de juiste afmetingen, wij staan altijd voor u klaar.

Meer weten?

Op de website vindt u alles wat u weten wilt over autotransporters en autoambulances: modellen, prijzen, aanbiedingen en occasions. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen. U kunt ons ook altijd e-mailen via info@ac-nh.nl, bellen naar 072 - 572 26 52 of langskomen bij onze vestiging in Heerhugowaard. U bent van harte welkom bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland!