BOVAG

Wegens sterk veranderende prijzen is het niet mogelijk om de prijzen op onze site actueel te houden, bel a.u.b. voor de NU geldende prijs.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Motor aanhangers koopt u bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland


De perfecte motor aanhanger vindt u vast en zeker bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland. Wij huren en verkopen zowel nieuwe, als gebruikte modellen in een veelvoud aan variaties. Zoekt u een motor aanhanger met oprijplanken of maakt u liever gebruik van de TOHACO motortrailer zonder oprijplaten? Bij Aanhangwagencentrum Noord-Holland heeft u altijd keus!

Naast verkoop en verhuur van motor aanhangers, verzorgen wij ook het onderhoud ervan. Na gedegen onderhoud door onze BOVAG-keurmeester, ontvangt u een officiee  BOVAG-onderhoudsrapport.

De specialist in aanhangers

Aanhangwagencentrum Noord-Holland is al bijna 50 jaar hét adres voor allerlei aanhangwagens in verschillende uitvoeringen. Bij ons zit u niet alleen goed voor motor aanhangers, maar ook voor bijvoorbeeld autotransporters, bagagewagens, gesloten aanhangwagens, boottrailers et cetera. Standaard hebben wij een voorraad van 250 aanhangwagens en trailers. We kunnen u dus snel van dienst zijn met een passende motor aanhanger.

Meer weten

Informatie over onze motor aanhangers vindt u op de website. Wenst u meer informatie te ontvangen over een of meerdere motoraanhangers, dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier, bellen naar 072 – 572 26 52 of een e-mail sturen. U mag natuurlijk ook altijd langskomen bij onze vestiging in Heerhugowaard om de verschillende motor aanhangers te bekijken. 

Gevonden resultaten: 4