BOVAG

Wegens sterk veranderende prijzen is het niet mogelijk om de prijzen op onze site actueel te houden, bel a.u.b. voor de NU geldende prijs.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Bagagewagen kopen? Ga naar Aanhangwagencentrum Noord-Holland: al 50 jaar toonaangevend


Aanhangwagencentrum Noord-Holland heeft een ruime sortering nieuwe en gebruikte bagagewagens van de merken: Saris, Sterk, Stahl, Powertrailer, TwinArc, Hapert. Wij hebben veel ervaring met het vervoeren van kampeerspullen e.d. Daarom kunnen we u van goed advies voorzien wanneer u een bagagewagen wilt kopen. Tevens zijn onze bagagewagens goed inzetbaar voor het bedrijfsleven, o.a. stukadoors, monteurs, timmerlieden enz. De bagagewagens variëren in inhoud van 400 tot 1500 liter. Tweedehands bagagewagens zijn al te koop vanaf € 250,00. U kunt bij ons niet alleen bagagewagens kopen, maar ook huren.

Waarom bij ons een bagagewagen kopen?

Aanhangwagencentrum Noord-Holland is al bijna 50 jaar toonaangevend op het gebied van bagagewagens en andere aanhangers. We hebben een minimale voorraad van 250 aanhangwagens en trailers; nieuw of gebruikt. Uw bagagewagen is dus snel uit voorraad leverbaar.

Meer weten?

Op de website vindt u alles wat u weten wilt over modellen, prijzen, aanbiedingen en occasions. Voor vragen kunt u direct het contactformulier invullen of mailen (info@theo-stet.nl). U kunt ook altijd bellen of langskomen bij onze vestiging in Heerhugowaard.

Gevonden resultaten: 12