BOVAG

Wegens sterk veranderende prijzen is het niet mogelijk om de prijzen op onze site actueel te houden, bel a.u.b. voor de NU geldende prijs.

Voorheen Theo Stet Aanhangwagens.

Bekijk hier ons volledige assortiment

IFOR Williams Trailer Exhibition Trailer

IFOR Williams Trailer Exhibition TrailerIFOR Williams Trailer Exhibition TrailerIFOR Williams Trailer Exhibition TrailerIFOR Williams Trailer Exhibition TrailerIFOR Williams Trailer Exhibition TrailerIFOR Williams Trailer Exhibition Trailer
Voor prijs Prijs op aanvraag
Max. gewicht 3500 kg
Standaard uitgevoerd met:
    Geen accessoires gevonden.
Bijzonderheden
* De buitenkant van de showroom van Ifor Williams is strak en elegant en het interieur kan worden ontworpen om aan elke specificatie te voldoen. We kunnen een aangepaste mobiele showroom bouwen die de boodschap van uw bedrijf effectief aan uw klanten levert.

* Een blootstelling unit trailer kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden te promoten en verkopen van goederen en diensten aan het bewustzijn te verhogen, geld in te zamelen en te maken aanwervingen.

* Wij werken met u samen om een praktisch ontwerp te maken dat zowel duurzaam als functioneel is en niet onopgemerkt blijft.

* Onze gespecialiseerde technici kunnen een cover ontwerpen voor uw tentoonstellingsunit om deze een professionele en moderne uitstraling te geven die past bij de merkstrategie van uw bedrijf.

* De meubels, uitrusting, armaturen en diensten zijn op maat gemaakt voor elke tentoonstellingseenheid. Als u de trailer met uw eigen uitrusting wilt uitrusten of door onze deskundige ontwerper wordt geadviseerd, bespreken we graag uw behoeften met u.


* Leverbaar in 3 verschillende maten:

* 382 cm x 218 cm
* 445 cm x 218 cm
* 522 cm x 218 cm

* 522 cm x 218 cm triple as